Toont alle 3 resultaten

Tifermec armklepelmaaiers

8.500,008.750,00

Tifermec armklepelmaaier met zware klepelbak van 60 cm breed. De machine is voorzien van een dubbel hydraulisch systeem aangedreven door de aftakas van de tractor. De  machine wordt aangestuurd met afstandsbediening met bowdenkabels, en de klepelbak heeft een zweefstand en is zowel links als rechtsom te gebruiken.

De machine is zwaar uitgevoerd, voorzien van geharde bussen, pennen en heeft een mechanische obstakel/schokbeveiliging. De machine is te gebruiken achter compacttractoren vanaf een eigengewicht vanaf 800 kg (DEC 270F).

Tifermec backhoe/graafarm

6.550,007.750,00

Wilt u uw minitractor nog veelzijdiger inzetten? Dan biedt de MW machines graafarm u de oplossing, door het plaatsen van de graafarm kan uw minitractor ingezet worden als minigraver.

De graafarm is in de driepuntshefinrichting van de tractor te plaatsen en de aandrijving gaat door middel van de aftakas van de tractor. De machine is volledig hydraulisch aangedreven en wordt bedient met 2 joysticks.
De machine is voorzien van hydraulische stabilisatievoeten en een sidehiftframe (m.u.v. BA 13) met hydraulische blokkering waarmee de graafarm van links naar rechts over het frame verschoven kan worden.

Tifermec Heggenknippers

6.600,007.100,00

De Tifermec heggenschaar is speciaal ontworpen voor het knippen van heggen en begroeiiing achter compacttractoren. De machine is te gebruiken vanaf een tractorgewicht van minimaal 500 kg (TS 260) en is zowel aan de front als achterhefinrichting van tractor of werktuigendragen te gebruiken.

De machine is helemaal hydraulisch aangedreven en kan aangedreven worden door tractorhydrauliek (vanaf 25 Ltr. per minuut) of via de optionele aftakasaangedreven hydrauliekunit.

De machine is aan 2 zijden aankoppelbaar (voor of achter) en de complete arm kan op het frame van links naar rechts gewisseld worden. In het geval van de TS 370 uitvoering is het mogelijk de machine te gebruiken zowel links als rechts van de machine.