Toont alle 6 resultaten

Tecma universele zaaikit

1.600,002.500,00

Tecma levert een universele RVS volvelds zaaikit welke aangepast kan worden voor montage op diverse machines met een gaasrol.

Deze kit is volledig uitgevoerd in RVS, de machine heeft een roerder, debietregeling en wordt aangedreven door de gaasrol van de zaaikit. De zaaikit is later te monteren op Tecma rotorkopeggen of met enkele aanpassingen pas te maken op een ander merk rotorkopeg, overtopfrees of andere machine.

Onderhoud gravel sportvelden

Voor het onderhoud van gravel sportvelden zijn de Tecma rotorkopeg en Tecma roterende onkruidfrees zeer geschikt. Deze machines openen / breken de bovenlaag en egaliseren deze.

De standaard tecma rotorkopeg met tanden wordt het meest ingezet als toplaagbreker op gravel tennisvelden die veel bespeeld worden.

De Tecma roterende onkruidfrees met messen wordt ingezet wanneer de velden moeten opengemaakt worden waarbij de ondergrond wat meer begroeid is met onkruiden. De onkruidfrees heeft door zijn schoffels namelijk een beter schoffelende werking.

 

neem contact op voor een demo of meer informatie.

Onderstaande rotorkopeg en onkruidfrees zijn ook leverbaar voor 2 wiel tractoren.

Tecma roterende onkruidfrees

4.300,005.550,00

De Tecma roterende onkruidfrees is ontworpen voor het gebruik in de driepuntshefinrichting van 4 wielige tractoren.

De roterende onkruidfrees is uitermate goed inzetbaar als mechanische onkruidbestrijding. De machine is geschikt voor het onkruidvrij maken en egaliseren van dolomiet- en onverharde wandelpaden.

Hiernaast is de roterende onkruidfrees erg geschikt voor het los maken en egaliseren van gravel tennisvelden en dolomiet wegen. Voor deze toepassing wordt ook erg vaak gebruik gemaakt van de Tecma rotorkopeg met vaste tanden.

Tecma rotorkopeg met zaaikit

5.850,008.700,00

De Tecma rotorkopeg is uitstekend geschikt voor het egaliseren en inzaaien van een voorbewerkte bodem. De ondergrond wordt geëgaliseerd, ingezaaid en het zaad wordt aangedrukt en ondergewerkt.

 

De Tecma rotorkopeg is standaard voorzien van een verstelbaar egaliseerblad, traploos verstelbare dieptereling en fijnmazige gaasrol met een grote diameter van 320 mm.

 

De rotorkopeg is voorzien van een in RVS uitgevoerde zaaikit, een windvanger en een fijngevoelding zaaddosering. De Zaaikit is snel afneembaar van de rotorkopeg d.m.v. 2 handelingen en wordt aangedreven door 2 loopwielen bovenop de gaasrol.

Tecma rotorkopeg MG voor 2 wielige tractor

2.800,004.000,00

De machine is uitstekend geschikt voor het egaliseren/zaaiklaarmaken van een voorbewerkte bodem. De ondergrond wordt tafelvlak gelegd en zaaiklaar gemaakt.

De rotorkopeg is voorzien van een gaasrol welke is voorzien van grove mazen en een speciaal binnenwerk wat verstopping van de rol voorkomt (werkt kluiten weer naar buiten). De rotorkopeg met zware gaasrol is uitermate geschikt voor gebruikt in combinatie met de optionele Tecma zaaikit.

De tecma rotorkopeggen zijn ook inzetbaar als toplaagbreker!

Tecma rotorkopeg MGT 3 punts uitvoering

4.250,005.800,00

De Tecma rotorkopeg is zeer geschikt voor het egaliseren/zaaiklaarmaken van een voorbewerkte bodem. De ondergrond wordt tafelvlak gelegd en geheel zaaiklaar gemaakt. De machine is ook zeer geschikt voor het losmaken en egaliseren van paardenbakken, grindwegen en tennisterreinen.

De Tecma rotorkopeg is standaard voorzien van een verstelbaar egaliseerblad, traploos verstelbare dieptereling en fijnmazige gaasrol met een grote diameter van 320 mm. De gaasrol is voorzien een speciaal binnenwerk wat verstopping van de rol voorkomt (werkt kluiten weer naar buiten).

Optioneel is de machine ook te voorzien van de volledig in RVS uitgevoerd Tecma zaaikit.