Toont alle 3 resultaten

Rumex onkruidborstel

7.950,0014.950,00

Rumex levert een serie onkruidborstels speciaal ontworpen voor frontaanbouw aan compacttractoren. De machine heeft een A bok aankoppeling en kan zonder fronthefinrichting aan de neus van de tractor gemonteerd worden. De borstel heeft een eigen hefsysteem, werkt zonder steunwiel en heeft in de Deluxe uitvoering zelfs een traploos instelbare instelbare borsteldruk die bodemvolgend werkt.

De machine is volledig hydraulisch aangedreven, wordt door een joystick bedient en is werkend vanaf een oliestroom vanaf minimaal 18 ltr. per minuut en een druk vanaf 150 bar. Ook is het mogelijk de machine te bestellen met een hydropack op de aftakas die zorgt voor de voedig van de complete machine.

De constructie van de Rumex borstel is compact gebouwd en daardoor eenvoudig afneembaar van de tractor. de machine heeft een complete borsteluitslag van 1,5 mtr. (75 cm links en 75 cm rechts) en is voorzien van een zware stalen borstel met een diameter van 56 cm.

Rumex STF 450 stobbenfrees

12.000,00

De Rumex STF 450 aftakasaangedreven stobbenfrees is speciaal ontworpen voor compacttractoren vanaf 25 tot 50 pk. De machine is robuust en compact gebouwd voorzien van een stabiel in hoogte verstelbaar V frame met steunvoeten en zware zijschermen van waarachter u de machine veilig kunt bedienen.

De bediening vind plaats door een electro mechanische joystick die bedienbaar is aan beide zijden van de machine of vanuit de tractorcabine. De machine is aftakas aangedreven en hydraulisch aangestuurd. De machine is zwenkbaar naar links en rechts, omhoog, omlaag en de arm is 500 mm uitschuifbaar.

De machine is voorzien van een zware freeskop met een doorsnede van 540 mm met 24 beitels die geplaatst zijn in waaiervorm. De machine is uniek in zijn soort en kan gebruikt worden achter of voor (compact-) tractoren en werktuigdragers.

Rumex veegmachine

2.750,003.500,00

De Rumex veegmachines zijn speciaal ontworpen voor het gebruik achter compacttractoren en zijn jaarrond inzetbaar. Ze zijn standaard aftakasaangedreven en optioneel hydraulisch aangedreven leverbaar. De machine is uitgevoerd met zware zijdelingse
kettingoverbrenging.

De machine is uitgerust met een grote borstel (diameter 520 mm), is mechanisch onder een hoek verstelbaar links en rechtsom en kan optioneel voorzien worden van een opvangbak, hydraulisch hoekverstelling en hydraulische lediging van de bak.

De aankoppelbok is draaibaar waardoor de machine ook ingezet kan worden voor gebruik aan de voorzijde van een tractor of werktuigendragen.