Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

MW Machines manegebakvlakker

570,00670,00

De MW manegebakvlakker is geschikt voor het vlakken en losmaken van uw manegebak in 1 werkgang. De gebogen eggetanden welke onder de machine gemonteerd zijn, zorgen ervoor dat uw bodem losgemaakt wordt (diepte instebaar d.m.v. verstelling achterbord). Vervolgens zorgt de vorm van de vlakker in combinatie met het achterbord ervoor dat uw bak geëgaliseerd en licht aangedrukt wordt. De optie kantploeg met kantwiel maakt het dat uw bakvlakker de hoefslag aan de zijkanten wegploegt en egaliseert onder de manegebakvlakker.

 

De MW manegebakvlakker is zeer geschikt voor het vlakken en lostrekken van uw buiten en binnenbak. De MW manegebakvlakker is niet geschikt voor het vlakken van bakken met vezels (deze verstoppen de machine). Voor een manegebak met vezels zijn de onderstaande methoden beter geschikt om de bak te vlakken.

MW Machines manegebodemvlakkers PRO

3.650,003.850,00

De MW machines PRO manegebodemvlakkers zijn de beste manier om uw bak in de juiste conditie te houden!

De PRO bodemvlakkers zijn voorzien van een spoorvolgende aankoppelbok en een instelbare kantploeg met kantwiel.

De MW machines vlakker is voorzien van 2 rijen tanden die de toplaag open maken en een instelbare glijplaat met instelbare gaasrol die de bodem afwerken. Dit zorgt voor egale bodemverdichting en voor het afvlakken van gaten of oneffenheden in uw bak. Kortom een egale toplaag!

MW Machines getrokken Weidesleep

495,00

De weidesleep is naast het gebruik in de weide ook uitstekend te gebruiken om uw manegebak te vlakken. Vooral wanneer u een bak hebt welke alleen maar gevlakt hoeft te worden en welke niet losgemaakt hoeft te worden (cocosbodem, schorsbodem, vezelbodem e.d.).

De werking is simpel maar effectief, het net in combinatie met het frame zorgen ervoor dat oneffenheden weggewerkt worden. De weidesleep kan moeilijk overweg met zware hoefslag, deze wordt dus niet in een maal verwijdert met een weidesleep. Om zware hoefslag weg te werken is het aan te raden dit uit te voeren met de egalisatieschuif of een grondschuif.

MW Machines getrokken manegebakvlakker

765,00

De MW machines getrokken manegebakvlakker is geschikt voor het vlakken en losmaken van uw manegebak in 1 werkgang. De gebogen eggetanden welke onder de machine gemonteerd zijn, zorgen ervoor dat uw bodem losgemaakt wordt (diepte instebaar d.m.v. verstelling achterbord). Vervolgens zorgt de vorm van de vlakker in combinatie met het achterbord ervoor dat uw bak geëgaliseerd en licht aangedrukt wordt.

 

De MW machines getrokken manegebakvlakker is voorzien van een wielstel met kogelkoppeling en 2 afzonderlijk instelbare luchtwielen. Hiermee is de vlakker op te tillen voor transport (alleen kleine stukjes) en instelbaar in diepte. Hiernaast is de vlakker ook voorzien van een 3 punts aankoppeling waardoor deze na demontage van het wielstel ook te gebruiken is achter een kleine tractor in de hefinrichting.

MW Machines driehoeksbezem

675,00

Voor het onderhoud van kunstgras en tennisvelden leveren we diverse typen driehoeksbezems welke inzetbaar zijn voor het dagelijkse onderhoud van uw veld/baan.
We leveren onze bezems uitgevoerd in een 3 tal verschillende bezemsoorten.  Een blauwe borstel voor de voetbalvelden, een gele borsel voor de nieuwste gereratie voetbalvalden en een Gele driehoeksbezem voor tennis korfbal en hockey.

De borstels zijn uitgevoerd met een zwaar gegalvaniseerd frame en worden geleverd met een kettingaankoppeling en wielen (bij 1,5 Mtr. uitvoering) of met een cat 1 driepuntsaankoppeling ( bij 2,25 Mtr. uitvoering).

Rubberinsleepmat
Voor al deze bezems geldt dat er nagesleept moet worden met een rubberinsleepmat om de veegsporen weer weg te werken.

MW Machines blokbezems cat 1

2.250,00

Voor het onderhoud van kunstgras en tennisvelden leveren we blokbezems welke inzetbaar zijn voor het dagelijkse onderhoud van uw veld/baan.

We leveren onze bezems uitgevoerd in een 3 tal verschillende bezemsoorten.  Een blauwe borstel voor de voetbalvelden, een gele borsel voor de nieuwste gereratie voetbalvalden en een Gele driehoeksbezem voor tennis korfbal en hockey.

De borstels zijn uitgevoerd met een cat. 1 driepuntsaankoppeling een gepoedercoat frame en is leverbaar met in een vaste 2,25 mtr. uitvoering of een hydaulisch opklapbare 4,05 Mtr. uitvoering

MW machines balenprikker

375,00

De MW machines balenprikker heeft 2 scherpe tanden waarmee u balen kunt inprikken en vervoeren. De balenprikker is geschikt voor zowel mini- als maxiloader voorlader.

MW machines hydraulische bovenklem

975,00

De MW machines hydraulische bovenklem is te plaatsen op de standaard miniloader bak. Met de klem kunnen volumieuze materialen zoals mest, takken, bladeren en klen boomstammen gegrepen worden.

Voor de aansturing van de hydraulische bovenklem bent u een hydraulische 3e functie benodigd.

MW machines mestprikker

675,00

De MW machines mestrpikker is 1,2 mtr. breed en heeft 6 tanden. De prikker is geschikt voor het scheppen van mest, takken en andere volumineuze materialen.

De balenprikker is geschikt voor de miniloader voorlader.

MW machines hydraulische balenklem

1.600,00

De hydraulisch aangedreven balenklem is geschikt voor het oppakken van balen in mini, midi en normale uitvoering (dan bent u wel een maxiloder voorlader nodig).

Deze klem zorgt ervoor dat u de balen netjes kunt oppakken zonder het plastick te beschadigen.

MW machines hydraulische mestgrijper

1.250,001.850,00

De hydraulisch aangedreven mestgrijper is de oplossing voor het uitmesten van uw stal!

De hydraulisch aangedreven tanden klemmen de mest vast op het werktuig waardoor de mest losgetrokken kan worden uit uw stal.

De klem is voorzien van de MW machines snelwisselhaken zodat ze direct in het snelwisselsysteem van de miniloader alswel Maxiloader past.

MW Machines miniloader

2.550,00

Wilt u uw minitractor nog veelzijdiger inzetten? Dan biedt de Miniloader van MW machines u de oplossing, het plaatsen van de Miniloader op uw minitractor. Het plaatsen van deze voorlader kan op diverse typen tractoren zowel nieuw als gebruikt.

De MW machines Miniloader is uniek in zijn soort door zijn compacte bouw, dubbelwerkende cilinders en poedercoating verflaag!

De lader is erg compact en robuust gebouwd, is voorzien van europese componenten en wordt en geplaatst binnen de wielbasis van de tractor.

MW Machines miniloader afneembaar

3.950,00

De MW machines Miniloader afneembaar is uniek in zijn soort door zijn compacte bouw, snelwisselsysteem, dubbelwerkende cilinders, compleet afneembaar van de tractor, joystickbediening en een poedercoating verflaag.

De lader is standaard voorzien van een snelwiselsysteem voor de aanbouwdelen. Dit betekent dat het wisselen van een aanbouwdeel kan plaatsvinden in een aantal simpele handelingen (binnen een minuut). Ook heeft dit systeem het voordeel dat de  lader niet in de weg zit tijdens andere werkzaamheden. De lader is erg compact en robuust gebouwd, is voorzien van europese componenten en wordt en geplaatst binnen de wielbasis van de tractor.

De voorlader is volledig afneembaar van de tractor in enkele simpele handelingen (binnen 5 minuten). De aansturing van de voorlader vind plaats door een joystik met bowdenkabels waardoor de joystick nooit in de weg zit en die op elke gewenste plek op de tractor gemonteerd kan worden (ook in een cabine).

MW Machines maxiloader afneembaar met parallelogram

4.750,00

De MW machines maxiloader is geschikt voor de grotere compacttractor van 25 tot 45 pk. De maxiloader kan op diverse typen tractoren geplaats worden en is leverbaar met diverse uitrustingsdelen.

De maxiloader is geplaatst binnen de wielbasis van de tractor en wordt geleverd met een 1,4 mtr. brede grondbak met hardstalen slijtstrip. Hiernaast is de voorlader volledig afneembaar van de tractor en wordt de voorlader aangestuurd door een joystick met bowdenkabels.

MW Machines voorlader aanbouwdelen

325,00

De MW voorladers kunnen voorzien worden van diverse aanbouwwerktuigen om de voorlader nog meer veelzijdig inzetbaar te maken.

 

De aanbouwwerktuigen zijn allemaal voorzien van de MW machines snelwisselhaken zodat ze direct in de snelwisselsystemen van de Mini – en Maxiloader passen.

MW machines palletvork

325,00900,00

De palletvork is geschikt voor het verplaatsen van pallets, kleine balen en diverse ander materialen en is voorzien van de MW machines snelwisselhaken zodat ze direct in de snelwisselsystemen van de Mini – en Maxiloader passen.