Toont alle 6 resultaten

Verkocht

Demonstratie FBC CIP 6 biohakselaar

1.375,00

Een zo goed als nieuwe cip 6 biohakselaar die we hebben ingezet voor enkele demonstraties. Machine wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie.

Demonstratie FBC CIP 8 biohakselaar

2.125,00

We bieden een demonstratiemodel CIP 8 biochipper aan (zie link voor inzet: https://fb.watch/8J6Ary7t31/ ), deze machine is van 2023 en is gebruikt voor een demonstratie. De machine is eigenlijk nieuw en geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie.

Deze machine is van het italiaanse merk FBC en heeft de unieke eigenschap dat deze heel goed overweg kan met zowel takken als groenafval en dit alles vraagt weinig vermogen. De machine snijd het gewas eerst in stukken waarna de hakseltrommel met waaiers en klepels ervoor zorgt dat het groenafval gekneusd wordt en afgevoerd wordt naar buiten.

FBC CIP 10 PTO

3.150,00

De FBC CIP 10 Bioversnipperaar is geschikt voor de dagelijkese professionele inzet. De machine is voorzien voorzien van een uitwerppijp met verstelbare klep, een trillingsdemper en een breekbout koppeling om overbelasting te voorkomen.

De machine is aftakasaangedreven en voorzien van een uniek bio systeem met mes en klepels waardoor deze takken maar ook biologisch tuinafval tot een diameter van 10 cm kan hakselen. Door dit unieke systeem van messen en klepels heeft de machine een grote verwerkingssnelheid maar raakt deze niet verstopt op groenafval.

FBC CIP 6 PTO

1.650,00

De FBC CIP 6 Bioversnipperaar is geschikt voor de veeleisende particuliere gebruiker. De machine is  voorzien van een uitwerppijp met verstelbare klep en een v snaar aandrijving om overbelasting te voorkomen.

De machine is aftakasaangedreven en voorzien van een uniek bio systeem met mes en klepels waardoor deze takken maar ook biologisch tuinafval tot een diameter van 6 cm kan hakselen. Door dit unieke systeem van messen en klepels heeft de machine een grote verwerkingssnelheid maar raakt deze niet verstopt op groenafval.

FBC BIO 10 PTO

7.950,00

De FBC biohakselaars zijn geschikt voor het professionele gebruik van hovenier of grootgroenvoorziener.

De hakselaar is uitgevoerd met een grote invoeropening van maar liefst 42 x 17 cm en is zeer geschikt voor het snel versnipperen van takken en groenafval. Door de grote invoeropening is het voorzagen van takken niet nodig en kan er snel gewerkt worden.

FBC CIP 8 PTO

2.500,00

De FBC CIP 8 Bioversnipperaar is geschikt voor semi professioneel en professionele inzet. De machine is voorzien voorzien van een uitwerppijp met verstelbare klep, een trillingsdemper en een breekbout koppeling om overbelasting te voorkomen.

De machine is aftakasaangedreven en voorzien van een uniek bio systeem met mes en klepels waardoor deze takken maar ook biologisch tuinafval tot een diameter van 8 cm kan hakselen. Door dit unieke systeem van messen en klepels heeft de machine een grote verwerkingssnelheid maar raakt deze niet verstopt op groenafval.